športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

041 730 882 marko@savic.cc

Predavatelji problemske konference o demenci

naslovnica > 2. jankov memorial > spremljevalni program > predavatelji problemske konference o demenci

Na Problemski konferenci: O demenci bo uvodni nagovor opravil direktor Centra za zdravje in razvoj Murska Sobota, Peter Beznec. Sledilo bo kratko predavanje doc. dr. Milica Gregorič Kramberger, vodje Centra za kognitivne motnje na Nevrološki kliniki v Ljubljani. Predavateljski del konference bo zaključila direktorica razvoja poslovanja z graškega Joanneum Research Digital instituta, Maria Fellner.

Tematiko demence na predavanjih bo v nadaljevanju konference dopolnila okrogla miza, ki jo bosta povezovala mag. Marko Savić, v. d. direktorja Murskega instituta za razvoj infrastruktura in bivši vodja projektov CZR Murska Ekipa in Alenka Glavač Geršanov, projektna vodja na Centru za zdravje in razvoj Murska Sobota.


Predstavitev predavateljev

Peter Beznec, univ. dipl. ekon.

Direktor Centra za zdravje in razvoj Murska Sobota

Strokovna področja: strateško načrtovanje, strokovni sodelavec Svetovne zdravstvene organizacije na področju mreženja, socialnih determinant zdravja in neenakosti v zdravju.

doc. dr. Milica Gregorič Kramberger, dr. med., specialistka nevrologinja

Vodja Centra za kognitivne motnje na Nevrološki kliniki v Ljubljani

Skupaj s sodelavci redno organizira strokovna izobraževalna srečanja s področja demence (“Mala šola nevrologije-demenca” in “Kognitivni dan”). Trenutno je glavna raziskovalna in nacionalna koordinatorka v treh kliničnih študijah s področja demence.

DIin Maria Fellner, MBA

Vodja razvoja poslovanja na JOANNEUM RESEARCH DIGITAL institutu

Ob vodenju razvoja poslovanja instituta, podpira aktivnosti na področju Digitalno zdravje in nega. Je predavateljica za inovativnost in tehnologije v zdravstvu na IMC FH Krems (Avstrija), v magistrskih programih “Uporabne zdravstvene vede” in “Upravljanje zdravstvenih domov”.


Spremljevalni program

Problemska konferenca: O demenci

Sobota, 4.1., ob 13:00 uri.
Zdravstveni dom Ljutomer, predavalnica. Ul. 1. slovenskega tabora 2.


naslovnica > 2. jankov memorial > spremljevalni program > predavatelji problemske konference o demenci

Komentiraj: