športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

041 730 882 marko@savic.cc
Ljutomer Volley odbojkarska šola

Brezplačne odbojkarske krompirjeve priprave

PO, 30.11.

TO, 31.10.

PE, 3.11.

SO, 4. 11.

10:30 – 12:30

ŠiC Ljutomer, Grossmanova ulica 7, Ljutomer

Poganjamo Odbojkarsko šolo Ljutomer, z brezplačnimi odbojkarskimi krompirjevimi počitnicami, med 30. oktobrom in 4. novembrom 2023. Za starostno skupino kadetov in mladincev, med petnajstim in devetnajstim letom (+/- eno leto) organiziramo teden brezplačnih odbojkarskih treningov. Treninge bo vodil mag. mag. Marko Savić, bivši odbojkar Ljutomera in odbojkarski trener z A trenersko licenco. Dodatno bo zraven tudi Tomaž Horvat, še en bivši odbojkar Ljutomera in specialist za fitnes in kondicijsko pripravo.

Prijave so obvezne. Število udeležencev brezplačnih odbojkarskih priprav je omejeno na petnajst, po načelu kdor prej pride prej melje, torej trenira odbojko. Za več informacij nam pišite, na voljo smo vam prek klubskega elektronskega naslova info@ljutomer.club

Komentiraj: