športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

041 730 882 marko@savic.cc

Vrnili
bomo zlate čase
odbojke v Ljutomer

Začnemo že v odbojkarski sezoni 2023/24.

V zlatih časih smo člani v Ljutomeru igrali prvoligaško odbojko. V zadnjem desetletju le v ŽOK Ljutomer, kjer vse odbojkarske selekcije, tako članic kot mlajših selekcij nastopajo na tekmovanjih pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije, nadaljujejo tradicijo lotmerške odbojke. Le-ta se je v organizirani obliki, kot OK Ljutomer, začela daljnega 1975-ega leta. Zavezujemo se, da bomo tradicijo odbojke članov v Ljutomeru obudili.

Klubski mediji:

Ljutomer volley logo light
Ponovno zaganjamo ekipo članov in tudi ekipe mladinskih selekcij v odbojki v Ljutomeru. Pridružite se nam in nas spremljajte na poti razvoja in nadaljevanja skoraj 50-letne tradicije. info@ljutomer.club