športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

041 730 882 marko@savic.cc
ljutomer-volley-club-stik-dvorana-sic-ljutomer

Stik

mag. mag. Marko Savić, ustanovitelj medijske postaje sporttok.tv
Telefon
E-pošta

Ustanovitelj medijske postaje sporttok.tv.

Promotor platforme beachvolley.tv, komentator na odbojka.tv in bivši odbojkar Ljutomer Volley, odbojkarskega kluba v ponovni aktivaciji. Kot specialist za večopravilnost organizator je tudi tekmovalni direktor Jankovega memoriala, velikega mednarodnega dobrodelnega turnirja in programski koordinator foruma o demenci, Noli Oblivisci Me.

Sicer direktor inštituta za trajnostno mobilnost vseh, Mobilitatis Omni. Po osnovni izobrazbi športni pedagog z dvema magisterijema,  končanima ob delu, prvim iz antropologije in drugim iz poslovodenja ter organizacije. Licencirani trener odbojke in odbojke na mivki. Trenutno študent na interdisciplinarnem doktorskem študiju varstvo okolja Univerze v Ljubljani.

ljutomer-volley-club-stik-marko-savic
Na fotografiji: Marko Savić.
Povezave: